Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019
   social media
 
     
"     
 
 

logo-tuv

Διασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας έχοντας ήδη εγκαταστήσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας,κατά το διεθνές  πρότυπο ISO 9001

 
 

 

 

 


.
 

Copyexpress ψηφιακές εκτυπώσεις- Τα νέα μας

ψηφιακες εκτυπωσεις με τον νεο εκτυπωτή ColorPainter M-64S LCIS Model

 

 

Ψηφιακες Εκτυπωσεις με τον νεο εκτυπωτή ColorPainter M-64S LCIS Model

CP M 64S lcis

 

 

Ταχύτητα - Ακρίβεια - Αξιοπιστία

Ο νέος ColorPainter M-64S LCIS είναι ο ιδανική λύση για μεγαλύτερες παραγωγές εκτυπώσεων σε PVC banner και αυτοκόλλητο βινύλιο. Συνδυάζει υψηλές ταχύτητες παραγωγής – έως και 33.1 m²/h σε PVC (Production mode) και ποιότητα απόλυτα εκποιήσιμη - και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Ο ColorPainter M-64S LCIS προσφέρει εκτύπωση 6 (CMYK,Lc,Lm) σε πλάτος έως 1.62m και μέγιστη ταχύτητα 49.7 τ.μ/ώρα. Η δυνατότητα εκτύπωσης υψηλών ταχυτήτων ήταν το χαρακτηριστικό στο οποίο βασίστηκε ο σχεδιασμός της νέας πλατφόρμας ώστε να καλύπτει τις αυξανόμενες απαιτήσεις για υψηλή παραγωγικότητα στις αγορές των επιγραφών και γραφικών εσωτερικού χώρου. Το μοντέλο διαθέτει σύστημα μελανοδοχείων μεγάλης χωρητικότητας (έως 4,5Lt/χρώμα), που εξασφαλίζει απρόσκοπτη εκτύπωση και μέγιστη οικονομία. Τα μελάνια διατίθενται σε δοχεία 1lt.

Η εταιρία λάνσαρε τους εκτυπωτές ColorPainter M-64S με το σλόγκαν “Color On Time”, που συνοψίζει την απόδοση των μοντέλων σε μια μικρή φράση. Όλα τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας αναπτύχθηκαν γύρω από τρεις κατευθυντήριες αρχές: «Ταχύτητα», «Ακρίβεια» και «Αξιοπιστία».

Περισσότερες από 100 καινοτομίες και βελτιώσεις έχουν ενσωματωθεί στη νέα πλατφόρμα, με σκοπό την κάλυψη της μεγαλύτερης γκάμας εφαρμογών indoor και outdoor:

Μελάνια WX χαμηλής οσμής

Τα μελάνια WX είναι σχεδόν άοσμα και υποστηρίζουν εκτύπωση σε μεγάλες ταχύτητες με εκποιήσιμο αποτέλεσμα. Προσφέρουν υψηλή αντοχή outdoor των εκτυπώσεων, ευρεία χρωματική γκάμα, υψηλή πυκνότητα και χαμηλό κόστος.

Σύστημα μελανοδοχείων μεγάλης χωρητικότητας (LCIS)


Σχεδιασμένο για υψηλή παραγωγικότητα, το μοντέλο ColorPainter M-64S LCIS διαθέτει σύστημα μελανοδοχείων μεγάλης χωρητικότητας (έως 4,5Lt/χρώμα) για απρόσκοπτη εκτύπωση. Τα μελάνια διατίθενται σε δοχεία 1lt. Ο εκτυπωτής ελέγχει αυτόματα την ποσότητα μελάνης και στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα (και ηχητικό) όταν τα επίπεδα των μελανιών είναι χαμηλά. Η αντικατάσταση στο σύστημα μελανοδοχείων των άδειων από τα γεμάτα δοχεία γίνεται εύκολα και χωρίς να σταματήσει η λειτουργία του εκτυπωτή.

Αυτόματη Ρύθμιση Εκτύπωσης


Αυτή η νέα λειτουργία βασίζεται σε έναν οπτικό αισθητήρα που καλιμπράρει αυτόματα τον εκτυπωτή όταν φορτώνεται νέο υλικό. Ο χρήστης απλά θέτει σε λειτουργία την αυτόματη ρύθμιση εκτύπωσης και εκτυπώνει εξασφαλίζοντας μέγιστη ποιότητα.

On-Carriage Ionizer

Ο ιονιστής που έχει τοποθετηθεί στον φορέα των κεφαλών εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό του υλικού, μειώνοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτόν στην εκτύπωση, ακόμη και σε ξηρά περιβάλλοντα.

Τεχνολογία Smart Pass 4 (SP4)

Η πατενταρισμένη αυτή τεχνολογία της Seiko έχει εξελιχθεί περαιτέρω. Οι νέοι αλγόριθμοι ρύθμισης κουκίδας της SP4 ελέγχουν τη ροή μελάνης ώστε να παράγεται το ιδανικό μέγεθος κουκίδας για κάθε υλικό, επιτυγχάνοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Χάρις στην τεχνολογία αυτή μειώνεται δραστικά το banding στις υψηλές ταχύτητες και η ποιότητα παραμένει υψηλή.

Smart Nozzle Mapping 2 (SNM2)

Οι νέοι αλγόριθμοι ρύθμισης κουκίδας έχουν βελτιώσει την απόδοση της λειτουργίας Smart Nozzle Mapping, με αποτέλεσμα να καλύπτονται πιο αποτελεσματικά τα χαμένα ακροφύσια.

Τεχνολογία Dynamic Dot Printing (DDP)

Η Τεχνολογία Dynamic Dot Printing (DDP) ελέγχει και βελτιστοποιεί το μέγεθος και την πυκνότητα της κουκίδας ώστε να παράγεται πλούσιο χρώμα με μεγάλη λεπτομέρεια και γυαλιστερό φινίρισμα. Η τεχνολογία DDP προσφέρει υψηλή χρωματική πυκνότητα χωρίς απώλεια ταχύτητας, δίνοντας στον M-64s ασύγκριτες δυνατότητες παραγωγής backlit εκτυπώσεων.

Βελτιωμένο Σύστημα Ανατύλιξης

Το σύστημα ανατύλιξης του M-64s & M-64s LCIS υποστηρίζει υλικά βάρους έως 50kg. Το νέο loose mode βοηθά στο να μη μεταφέρεται το μελάνι της εκτύπωσης από την επιφάνεια του υλικού στον φορέα. Ο μηχανισμός slide out διευκολύνει κατά πολύ τη φόρτωση και εξαγωγή του ρολού.

 

Μηχανισμός Ανύψωσης ρολού

Ο μηχανισμός ανύψωσης ρολού βοηθά τον χειριστή να φορτώνει και να ξεφορτώνει πιο εύκολα το υλικό από τον εκτυπωτή.

...
ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

COPYEXPRESS No1

Χ. Τρικούπη 88, Αθήνα
Τηλ: 210.36.06.650
Fax: 210.36.06.666

copyexp@otenet.gr


COPYEXPRESS No2
Χ. Τρικούπη 152, Αθήνα
Τηλ: 210.3606666
Fax: 210. 3606666

copyexp@otenet.gr

COPYEXPRESS No3
Εργοστάσιο: Κηφισού 68
Τηλ: 210.56.98.900
Fax: 210.56.98.900

info@copyexpress.gr


roll up stand banner

 ROLL UP STAND BANNER 

 85cm x 200cm

MONO 65 euro

pop up

POP UP STAND (3x3) ΑΡΑΧΝΗΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ 

680 euro

 

*ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΠΑ

*ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

 

 

 

ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ COPYEXPRESS

 

WWW.LFP.GR

www.copyexpress24.gr

www.rollupbanner.gr

http://www.prints.com.gr

www.ektiposeis.eu