Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020
   social media
 
     
"     
 
 

logo-tuv

Διασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας έχοντας ήδη εγκαταστήσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας,κατά το διεθνές  πρότυπο ISO 9001

 
 

 

 

 


.
 

Επαγγελματικές κάρτες - εκτύπωση καρτών, ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΡΤΩΝ, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗ , ΤΙΜΕ ΚΑΡΤΕΣ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ

 


Επαγγελματικές κάρτες 9cm x 5cm σε χαρτί velvet 300gr (1 όψη εκτύπωση)

1000 τεμ. Μόνο 30 €

οι τιμές είναι χωρίς το φπα

τώρα ακόμα ποιο οικονομικά από ποτέ,  η COPYEXPRESS  - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ σας προσφέρει τις επαγγελματικές κάρτες σας, σε μόλις 24 ώρες από την παραγγελία. Δίνοντας βάση στην λεπτομέρεια, στο χρώμα, στο χαρτί, στην πλαστικοποίηση αλλά και στην σωστή και ισομερή κοπή, καταφέρνουμε την μεγίστη ποιότητα, έτσι ώστε πραγματικά να έχετε μια αψεγάδιαστη επαγγελματική κάρτα, κάτι που αντιπροσωπεύει  τον σωστό επαγγελματία.

 

Business Card copy

 

Στην εταιρεία μας, ο πελάτης έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από δεκάδες χαρτιά και με την βοήθεια των γραφιστών μας, είναι βέβαιω πως τελικά θα παραλάβει τις επαγγελματικές κάρτες που ποιοτικά και αισθητικά αρμόζουν σε ένα σωστό επαγγελματία.

 

Οι εκτυπώσεις καρτών πραγματοποιούνται σε ψηφιακά πιεστήρια Xerox.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΡΤΩΝ

Επαγγελματικές κάρτες. Άψογη  ποιότητα … με τιμές που δεν παίζονται.

Η εταιρεία μας ανανεώνοντας τον εξοπλισμό της προσφέρει στην υπηρεσία εκτύπωσης επαγγελματικών καρτών νέες μοναδικές λύσεις.

Επαγγελματικές κάρτες τώρα πια και σε υλικά όπως PVC, Plexiglas, ειδικά επιχρισμένα χαρτιά, με 3D εφέ, μαγνητικές, διαφανές πλαστικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλ.  210 3606650 και 210 5698900

 

Μην διστάσετε να μας καλέσετε τώρα για να σας δώσουμε άμεσα την οικονομική μας προσφορά.

 

Χρήσιμες πληροφορίες για επαγγελματικές κάρτες

 

Χρησιμοποιούνται για να προβάλουν μια επιχείρηση ή ένα άτομο με συγκεκριμένη ειδικότητα. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δωθούν όλες οι πληροφορίες για εσάς χωρίς να σας βλέπουν. Οι επαγγελματικές κάρτες θυμίζουν στους άλλους τις υπηρεσίες που παρέχει ο ιδιοκτήτης τους. Μπορεί να μην τις χρειάζονται άμεσα αλλά στο άμεσο μέλλον κάτι τέτοιο είναι πιθανό. Η επαγγελματική κάρτα είναι ένα μέσο που θα βοηθήσει να αναπτχθεί η αγορά. Η επαγγελματική κάρτα πολύ σημαντικός παράγοντας της επαγγελματικής σταδιοδρομίας: Εκεί αποτυπωνονται ολες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο υποψήφιος πελάτης ώστε να επικοινωνήσει με τον κάτοχό της.

 

 

 

Σωστό μέγεθος

 

Υπάρχουν πολλά μεγέθη για μια επαγγελματική κάρτα. Όλα τα πορτοφόλια όμως έχουν θήκες που είναι για πιστωτικές κάρτες διάστασης 8,5 Χ 5,5 εκατοστά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το σωστό μέγεθος που θα μπορούσε να χωρέσει σε αυτές τις θήκες. Αν η κάρτα σας δεν χωρέσει σε μια τέτοια θήκη τότε ο πελάτης μπορεί να την χάσει ή ακόμα και να την πετάξει.

 

Διαστάσεις:

 

Χώρα

Διαστάσεις

Ιρλανδία, , Ιταλία,  Ηνωμένο, Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία,  Ισπανία,  Ελβετία,  Βέλγιο

85x55

ISO/IEC, 7810 ID-1, Πιστωτικές κάρτες

85.60 × 53.98

Αυστραλία,  Δανία,  Νέα, Ζηλανδία,  Νορβηγία, Ταϊβάν, Σουηδία, Βιετνάμ

90 × 55

Ιαπωνία

91 × 55

Χονγκ, Κονγκ, Κίνα, , Σιγκαπούρη

90 × 54

Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες

88.9 × 50.8

Ιράν

85 × 48

Καναδάς, Ηνωμένες Πολιτείες

88.9 × 50.8

Αργεντινή, Βραζιλία Τσεχία Φινλανδία Ουγγαρία, Ισραήλ Καζακστάν Πολωνία Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία ΣλοβακίαΣλοβενία  Ουκρανία Ουζμπεκιστάν Βουλγαρία Λετονία Μεξικό, Νότια Αφρική

90 × 50

 

Σχεδιασμός

 

H επαγγελματική κάρτα Πρέπει να αναφέρει μόνο τα απαραίτητα. Όνομα εταιρείας αν υπάρχει ή λογότυπο, Ονοματεπώνυμο και ειδικότητα, διεύθυνση, Ένα το πολύ δύο αριθμούς τηλεφώνου fax και τον αριθμό του κινητού.

 

Πληροφορίες

 

Θυμηθείτε ότι η επαγγελματική σας κάρτα δεν είναι μπροσούρα ή flyer. Πρέπει να αναφέρει μόνο τα απαραίτητα. Όνομα εταιρείας αν υπάρχει ή λογότυπο, Ονοματεπώνυμο και ειδικότητα, διεύθυνση, Ένα το πολύ δύο αριθμούς τηλεφώνου fax και το κινητό σας. copy

 

Πλαστικοποίηση και βάρος χαρτιού

 

Η πλαστικοποίηση ΔΕΝ είναι σαν και αυτή της αστυνομικής μας ταυτότητας. Είναι ένα ψιλό φύλλο ζελατίνης ματ ή ιλουστρασιόν το οποίο κολλάει πάνω στην κάρτα. Πολλές φορές τόσο λεπτό που μπορεί να μην γίνει αντιληπτό παρά μόνο αν η κάρτα σχισθεί. Η ζελατίνη αυτή καθιστά την επαγγελματική κάρτα πιο ανθεκτική σε υγρασία και τσαλακώματα.

 

το βάρος δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 280γρ σε κανονικό χαρτί και 250 για ειδικό χαρτί.

 

Γραμματοσειρές

 

Mια με δυο το πολύ γραμματοσειρές οι οποίες πρέπει να μοιάζουν μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένες που πρέπει να κάνουν το οποιοδήποτε κείμενο να είναι ευανάγνωστο.

 

Ειδικά χαρτιά

 

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε και μπορείτε να διαθέσετε 10 έως 20 ευρώ επιπλέον μπορείτε να τυπώσετε την επαγγελματική σας κάρτα σε κάποιο ειδικό χαρτί (σαγρέ – ιριδίζον κλπ). Αυτό είναι κάτι μου μπορεί να εντυπωσιάζει τον υποψήφιο πελάτη σας. Προσοχή όμως στις υπερβολές.

 

Ποσότητα

 

Τυπώστε μόνο τις κάρτες που χρειάζεστε και όχι παραπάνω. Ειδικά αν είναι κάτι που κάνετε πρώτη φορά. Μην σας ενθουσιάζει μια καλύτερη τιμή στα περισσότερα τεμάχια. Συχνά αλλάζουμε τηλέφωνα, διευθύνσεις, λογότυπα ή ακόμα και ειδικότητα. Θα ήταν πολύ άσχημο να δώσετε μια επαγγελματική κάρτα με σβησμένο τηλέφωνο ή κάτι παρόμοιο. Γι αυτό θυμηθείτε: Τυπώστε μόνο αυτές που χρειάζεστε.

 

 

άλλες υπηρεσιες:  Ψηφιακές εκτυπώσεις - Επαγγελματικές κάρτες - Καρτολίνες  - σταντ -  Εκτύπωση αφίσας - poster - Εκτυπώσεις  βιβλίων -  Fliers - stickers -  Κουτιά συσκευασίας - Κουπόνια - εισιτήρια - Εκτυπώσεις εντύπων - Φωτοαντίγραφα -Τιμοκατάλογοι εστιατορίων - Αυτοκόλλητα – ετικέτες -Χάρτινα stands - εκτύπωση φακέλων - εκτύπωση  φωτογραφιών - εκτύπωση ταπετσαρίας - εκτύπωση σε τζάμι - εκτύπωση σε καμβά - επιγραφές - εκτυπωση σε ύφασμα - προσκλήσεις - προσκλητήρια

...
ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

COPYEXPRESS No1

Χ. Τρικούπη 88, Αθήνα
Τηλ: 210.36.06.650
Fax: 210.36.06.666

copyexp@otenet.gr


COPYEXPRESS No2
Χ. Τρικούπη 152, Αθήνα
Τηλ: 210.3606666
Fax: 210. 3606666

copyexp@otenet.gr

COPYEXPRESS No3
Εργοστάσιο: Κηφισού 68
Τηλ: 210.56.98.900
Fax: 210.56.98.900

info@copyexpress.gr


roll up stand banner

 ROLL UP STAND BANNER 

 85cm x 200cm

MONO 65 euro

pop up

POP UP STAND (3x3) ΑΡΑΧΝΗΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ 

680 euro

 

*ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΠΑ

*ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

 

 

 

ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ COPYEXPRESS

 

WWW.LFP.GR

www.copyexpress24.gr

www.rollupbanner.gr

http://www.prints.com.gr

www.ektiposeis.eu