Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
   social media
 
     
"     
 
 

logo-tuv

Διασφαλίζουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας έχοντας ήδη εγκαταστήσει σύστημα διαχείρισης ποιότητας,κατά το διεθνές  πρότυπο ISO 9001

 
 

 

 

 


.
 

Copyexpress ψηφιακές εκτυπώσεις- Τα νέα μας

Uncategorised

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΕ ΞΥΛΟ

Ψηφιακή εκτύπωση σε ξύλο.

vutek1

Η ψηφιακή εκτύπωση απευθείας επάνω  σε ξύλο επιτυγχάνετε με τον επιτραπέζιο εκτυπωτής VUTEK QS UV 3200 που διαθέτει η εταιρεία μας.

Με τον συγκεκριμένο εκτυπωτή μπορούμε να εκτυπώσουμε απευθείας επάνω σε ξύλα με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Οι κύριες εφαρμογές στην εκτύπωση ξύλου αφορούν την εσωτερική διακόσμηση  όπως πόρτες και πορτάκια ντουλάπας, τραπέζια, επενδύσεις τοίχων κτλ.

Επίσης πολλές φορές χρησιμοποιείτε σε εφαρμογές για κατασκευή αντικειμένων από ξύλο συνδυάζοντας την ψηφιακή εκτύπωση όπως για παράδειγμα , σκάκι και τάβλι με ιδιαίτερα γραφικά, ξύλινα σουβερ, καθρέφτες και κορνίζες, έργα τέχνης κτλ.

Τα ξύλα που συνήθως εκτυπώνουμε ειναι mtf, κόντρα πλακέ θαλάσσης, φορμάικα, μελαμίνες, λακαρισμένα ξύλα, osb.

Γενικά δεν υπάρχει κανένας περιορισμός αφού μπορούμε να εκτυπώσουμε έως και 2μ χ 3μ ενιαία ξύλα και σε πάχος έως και 5,5 εκ.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας στο εργοστάσιο, Λ. Κηφισού 68α στο τηλ. 210 5698900 ή με e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
 
 
Οι αντηλιακές µεµβράνες της COPYEXPRESS έχουν τεράστια ποικιλία, από µεµβράνη διάφανη, που τοποθετείται σε βιτρίνες καταστηµάτων, µέχρι µεµβράνη που µοιάζει σαν καθρέφτης.
Η COPYEXPRESS έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει κάθε είδους ανάγκη σας. 
 
Οι µεµβράνες έρχονται να αντικαταστήσουν τα στόρια, που χωρίς να το ξέρουµε λειτουργούν αντίθετα µε το σκοπό που αγοράστηκαν.
 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ 
 
•    Μειώνουν τη θερµότητα που διαπερνά το τζάµι. (από έξω προς τα µέσα) 
•    Μειώνουν την απώλεια της θερµότητας. (από µέσα προς τα έξω) 
•    Μειώνουν την κατανάλωση της ενέργειας. 
•    Μειώνουν την αντηλιά. 
•    Προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV). 
•    Μεγαλώνουν το χρόνο ζωής των υφασµάτων. 
•    Προσφέρουν ασφάλεια. 
•    Αυξάνουν την άνεση στους εσωτερικούς χώρους και βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους.
•    Δηµιουργούν µια µοντέρνα αισθητική στην εξωτερική εµφάνιση του κτιρίου. 
 
FILM PROTECTION
 
Όλη η αλήθεια για το ξεθώριασµα. 
Σίγουρα έχουµε παρατηρήσει πως κάποια υφάσµατα ή έπιπλα που βρίσκονται πίσω από βιτρίνες καταστηµάτων ή πίσω από τα τζάµια των κατοικιών, µε την πάροδο του χρόνου τείνουν να χάνουν το χρώµα τους και να ξεθωριάζουν. Οι µελέτες έχουν αποδείξει ότι το ξεθώριασµα αυτό οφείλεται σε 4 βασικούς παράγοντες. Ο κυριότερος είναι η υν ακτινοβολία. 
Με την τοποθέτηση µεµβρανών 3Μ Scotchtint δίνουµε µεγαλύτερη ζωή στα υφάσµατα και στα έπιπλά µας. Οι αντηλιακές µεµβράνες COPYEXPRESS απορροφούν σχεδόν το 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας υνΑ και UVB, και έτσι προφυλάσουν από τον σηµαντικότερο παράγοντα φθοράς. Επίσης περιορίζουν σηµαντικά τη θερµότητα και το ορατό φως που διαπερνά τους υαλοπίνακες. Κατ' αυτόν τον τρόπο, η διάρκεια ζωής των χρωµάτων διατηρείται αναλοίωτη για πολύ µεγαλύτερο χρονικό διάστηµατα. 
 
Οι αντηλιακές µεµβράνες χωρίζονται σε 5 κατηγορίες: 
2.    Μεµβράνες καθρέπτη 
3.    Μεµβράνες ουδέτερου χρώµατος 
4.    Μεµβράνες φιµέ χαµηλής αντανακλαστικότητας 
5.    Μεµβράνες all-season 
6.    Μεµβράνες Prestige 
 
Μεµβρανες Καθρέπτη 
Είναι µεµβράνη µε έντονη αντανακλαστικότητα, γεγονός που την καθιστά πολύ αποτελεσµατική.
 
Μεµβράνες φιµέ χαµηλής αντανακλαστικότητας 
Οι κλασσικές µεταλλικές µεµβράνες αντανακλούν, εξίσου εσωτερικά και εξωτερικά το φως, µε αποτέλεσµα το βράδυ, να καθρεπτίζουν έντονα εσωτερικά και να εµποδίζουν την ορατότητα από µέσα προς τα έξω. 
Οι µεµβράνες της σειράς Night Vision είναι οι µοναδικές αντηλιακές µεµβράνες, που επιτρέπουν την ορατότητα από µέσα προς τα έξω , ακόµα και τη νύχτα, µε τα φώτα του δωµατίου αναµµένα. 
Οι µοναδικές ιδιότητες αυτών των µεµβρανών οφείλονται στο ότι, αντί για την παραδοσιακή επίστρωση του πολυεστερικού υλικού µε µέταλλα, οι µεµβράνες είναι επιστρωµένες µε ανθρακονήµατα τόσο λεπτά, που είναι αόρατα στο γυµνό µάτι. 
Οι µεµβράνες Night Vision έχουν µεγαλύτερο χρόνο ζωής από τις συµβατικές µεµβράνες και είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε κατοικίες και γραφεία.
 
Μεµβρανες all - season 
Οι µεµβράνες αυτές είναι παρόµοιες µε τις αντηλιακές µεµβράνες όσον αφορά την απόρριψη της εισερχόµενη; ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά έχουν µια µοναδική πατενταρισµένη κατασκευή, που τους επιτρέπει να αντανακλούν πίσω στο δωµάτιο, τη θερµότητα που παράγεται το χειµώνα από τις συσκευές θέρµανσης. 
Έτσι περιορίζουν κατά µεγάλο µέρος τη θερµότητα που χάνεται µέσω των παραθύρων και εξοικονοµούν ενέργεια χειµώνα - καλοκαίρι. 
Οι µεµβράνες all -season µετατρέπουν ένα κοινό παράθυρο µε µονό ή διπλό τζαµί σε ενεργειακό.
 
Μεμβράνες κτιρίων (Αντηλιακές)    
Αν θέλετε επιμέτρηση ή ειδική προσφορά  επικοινωνήστε μαζί μας :  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για κατοικίες, γραφεία, πρεσβείες, καταστήματα, τράπεζες, νοσοκομεία, μουσεία και ξενοδοχεία.
Οι μεμβράνες κτιρίων :
• Προστατεύουν από την ζέστη & την αντηλιά
• Μειώνουν αισθητά τo κόστος λειτουργίας των κλιματιστικών
• Ελαχιστοποιούν την εισερχόμενη υπεριώδη ακτινοβολία με αποτέλεσμα την προστασία της υγείας
• Συγκρατούν τα τζάμια σε περίπτωση θραύσης προστατεύοντας από τυχόν τραυματισμούς
• Δυσχεραίνουν τους κλέφτες
• Προστατεύουν από εκρήξεις και από φυσικές καταστροφές
• Παρέχουν διακριτικότητα & ομορφαίνουν τον χώρο
• Καλύπτονται με μακρόχρονη γραπτή εγγύηση
 
Μεμβράνες αντηλιακές
Οι αντηλιακές μεμβράνες κτιρίων  έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες προστασίας από την ζέστη και την αντηλιά σε κατοικίες και κτίρια γραφείων. Μειώνουν αισθητά τα έξοδα λειτουργίας των κλιματιστικών. Ελαχιστοποιούν την εισερχόμενη υπεριώδη ακτινοβολία, με αποτέλεσμα την προστασία της υγείας των ανθρώπων
 
Μεμβράνες αντιυπεριώδεις
Οι αντιυπεριώδεις μεμβράνες τοποθετούνται σε βιτρίνες καταστημάτων, μουσεία και κατοικίες, προστατεύοντας εκθέματα και έπιπλα από το ξεθώριασμα. Η υπεριώδης ακτινοβολία του ήλιου προκαλεί βλάβες και ασθένειες. Το αμερικάνικο αντικαρκινικό ίδρυμα (SKIN CANCER FOUNDATION) προτείνει την τοποθέτηση μεμβρανών, σαν αποτελεσματικό προϊόν προστασίας.
 
Μεμβράνες διακόσμησης
Με τις μεμβράνες διακόσμησης σας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξετε την εμφάνιση των χώρων σας. Η πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων, σας βοηθούν να διαμορφώσετε και να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Παρέχουν διακριτικότητα και ομορφαίνουν τον χώρο.
 
Μεμβράνες ασφαλείας
Οι μεμβράνες ασφαλείας τοποθετούνται σε γυάλινες επιφάνειες τραπεζών, πρεσβειών, σχολείων αλλά και σε κατοικίες και παιδικούς σταθμούς. Συγκρατούν τα τζάμια σε περίπτωση θραύσης, προστατεύοντας από τραυματισμούς. Δυσχεραίνουν τους κλέφτες και σε περίπτωση έκρηξης παρέχουν προστασία από την φωτιά, το ωστικό κύμα και τα θραύσματα. Οι μεμβράνες ασφαλείας της COPYEXPRESS πληρούν όλες τις σχετικές διεθνείς προδιαγραφές.
 
 

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε Kappa mount

 

 

Ψηφιακές εκτυπώσεις σε Kappa mount

 


 

 

Το kappa mount είναι ένα ελαφρύ αφρώδες υλικό ενισχυμένο, με επένδυση από χαρτόνι στις 2 όψεις του. Το υλικό είναι βραδύκαυστο  και σύμφωνα με το DIN 4102 Β2, καθώς και EN 13501-1: E. Το ΚΑΠΑ mount είναι ιδανικό για ψηφιακή εκτύπωση  και  χρησιμοποιείτε για εφαρμογές όπως σταντ, διαφημίστηκες κατασκευές, εκθέσεις φωτογραφίας, πινάκες , σημάνσεις, καρτολινες μεγάλου μεγέθους κ.τ.λ.

copyexpress copy

Με μια ματιά:

  • Υψηλής ποιότητας πάνελ στήριξης για τις ψηφιακές εκτυπώσεις και μεγάλες φωτογραφίες
  • Άριστο επίπεδο ακαμψίας
  • Ιδανικό για εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων σε επίπεδες εκτυπώσεις
  • Εύκολη χαρακτηριστικά επεξεργασίας και άριστη κοπή με μαχαίρια cnc router.

foamboardlarge

Εκτύπωση προσκλητήριων Γάμου - βάπτισης

 

προσκλητήρια Γάμου και ΒάπτισηςΗ εταιρεία COPYEXPRESS είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία γραφικών  τεχνών με μεγάλη εμπειρία στην παράγωγη προσκλητήριων Γάμου και βάπτισης.

Σε εμάς θα βρείτε την αμεσότητα, την ποιότητα και τις ποιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Οι ειδικευμένοι γραφίστες μας θα μπορέσουν να σχεδιάσουν για εσάς το προσκλητήριου που ονειρεύεστε για τις ποιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε προσκλητήρια Γάμου και Βάπτισης, ανάμεσα από δεκάδες έτοιμα σχεδία από το δειγματολόγια της εταιρίας μας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3606650 και με email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

προσκλητήρια Γάμου και Βάπτισης

Ψηφιακές εκτυπώσεις για έκθεση φωτογραφίας

Ψηφιακές εκτυπώσεις για έκθεση φωτογραφίας.

 

 


 

 

Η COPYEXPRESS είναι ένα σύγχρονο εργαστήριο ψηφιακής εκτύπωσης φωτογραφίας μεγάλων διαστάσεων και μπορεί να προσφέρει μοναδικές λύσεις σε εκθέσεις φωτογραφίας, εκτυπώνοντας τις φωτογραφίες σας σε ιδιαίτερα υλικά με μοναδική ποιότητα και τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

 

.

large format digital prints

Τα ποιο σύνηθες υλικά που χρησιμοποιούντα στις εκθέσεις φωτογραφίας είναι :

  • Ψηφιακή εκτύπωση σε kappa mount
  • Ψηφιακή εκτύπωση σε etalbont αλουμίνιο
  • Ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά με τελάρο
  • Ψηφιακή εκτύπωση σε Plexiglas
  • Ψηφιακή εκτύπωση σε ξύλο.

Επισκεφτείτε μας για να σας ετοιμάσουμε δωρεάν δείγματα και να συζητήσουμε από κοντά όλες τις λεπτομερές για μια επιτυχημένη έκθεση φωτογραφίας!!!

 

.

foamboardlarge

...
ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

COPYEXPRESS No1

Χ. Τρικούπη 88, Αθήνα
Τηλ: 210.36.06.650
Fax: 210.36.06.666

copyexp@otenet.gr


COPYEXPRESS No2
Χ. Τρικούπη 152, Αθήνα
Τηλ: 210.3606666
Fax: 210. 3606666

copyexp@otenet.gr

COPYEXPRESS No3
Εργοστάσιο: Κηφισού 68
Τηλ: 210.56.98.900
Fax: 210.56.98.900

info@copyexpress.gr


roll up stand banner

 ROLL UP STAND BANNER 

 85cm x 200cm

MONO 65 euro

pop up

POP UP STAND (3x3) ΑΡΑΧΝΗΣ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ 

680 euro

 

*ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΦΠΑ

*ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

 

 

 

ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ COPYEXPRESS

 

WWW.LFP.GR

www.copyexpress24.gr

www.rollupbanner.gr

http://www.prints.com.gr

www.ektiposeis.eu